vrijdag 9 januari 2015

De Hotels

Hadden wij even geluk zeg. In januari hebben de meeste hotel sites uitverkoop  en daar moet je dan gebruik van maken zeg ik dan. Voor ons verblijf in California hebben we 2 hotels nodig. Dit hoeven geen super de luxe zijn want we slapen er alleen maar. Maar alles moet wel gratis zijn zoals parkeren, Wi-Fi, ontbijt etc. In San Diego slapen we in het Best Western Miromar.

BW san Diego2

BW san Diego

Dit hotel ligt aardig centraal. Naast het hotel is een vliegbasis gevestigd. Hier werd ook de film Top Gun opgenomen. Wie weet wat voor lekkers hier nog tussen zit.

In Anaheim hebben we gekozen voor een hotel dat net buiten Anaheim ligt. In Anaheim betaal je resort fees, en zijn de hotels rondom Disneyland reteduur. Dus hebben we gekozen voor een Best Western hotel in het plaatsje Placentia.

BW Anaheim

BW Anaheim1

best western Anaheim

best western Anaheim1

Het hotel spreekt ons erg aan en de prijs voor de nachten was ook prima. Jammer dat er op zo’n 5 minuten afstand een grote shopping mall ligt. De bekend Brea mall. Haahahaha.

6 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit Heleen, ijn altijd prima hotels hoor best western!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig hoor and back to the Placenta Hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke hotels en Best Western is ook goed. En nu een auto...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi geregeld allemaal, hotels zien er goed uit. Ik vind de "kopfoto" zo'n leuke foto van jou Heleen! Dat was vast in Busch Gardens?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De auto is al geregeld Miranda en ja daar doet het mij ook aandenken de Placenta(Placentia) En de foto komt uit Animal Kingdom tijdens de tour. Een echte, echte,echte aanrader Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er allemaal perfect uit, dat wordt genieten...
    Nog heel veel voorpret!

    BeantwoordenVerwijderen