dinsdag 16 juni 2015

Update, Update, Update

We zijn eindelijk door de 100 dagen grens  heen gebroken. Dus wordt het eens tijd voor een update.

Vandaag kreeg ik via Expedia een aantal 50% korting aanbieding voor diverse hotels en ik check toch altijd even of we misschien goedkoper kunnen met ons uitgezochte hotel. En er stonden inderdaad pareltjes tussen. Mijn oog viel plots op een hotel dat normaliter in het duurdere segment stond maar nu voor onze dagen 50% korting had. De link ff doorgestuurd naar Kim en die vond het ook een prachtig hotel. Dus de ene geannuleerd en de ander geboekt.  In San Diego slapen we nu in het Hercor Boutique hotel. Pas gerenoveerd in een moderne uitstraling.

1

hercor-010

hercor-070

Natuurlijk zijn we ook bezig geweest met de planning. We zijn maar even heel kort in San Diego.

Belangrijkste is natuurlijk Seaworld. Daar vertoeven we 2 dagen. We hebben daar ook nog een verjaardag te vieren. Nalani viert 18 september haar verjaardag dus wij vieren dat met haar mee en wel met een Dine with Shamu. Ik hoor mensen denken who the f**ck in Nalani? Nalani is een Orlando based killerwhale en wij vieren haar verjaardag samen met de San Diego pod. Crazy? Jep maar wat doe je eraan?

Ook gaan we 1 dag naar het prachtige mega grote San Diego Zoo. Daar willen we ook een Backstage tour gaan doen om dichter bij de dieren te komen. Hier kijken we echt naar uit.

san-diego-zoo-map

De laatste dag willen we wat in de omgeving kijken. We even naar La Jolla om naar de zeeleeuwen te kijken die daar regelmatig vertoeven. Ook willen we shoppen in de vele shoppingmalls die daar in de omgeving liggen. Als de tijd het toelaat willen we toch ook nog de natuur in trekken.

Daarna vertrekken we richting Anaheim. Natuurlijk gaan we naar Disneyland. Ook willen we daar een Halloween viering meemaken. We hebben een hopperpass voor een paar dagen zodat we alles kunnen zien. Natuurlijk gaan we ook nog ff wat aan sight seeing doen in Los Angeles. Knotts berry Farm of Universal Hollywood lonken ook. Het laatste voornamelijk door de film Jurrassic World.

Daarna gaan we naar huis waar we nog heerlijk lang verblijven. Ook hier plannen genoeg maar daar moeten we nog even over vergaderen. Maar het gaat gaaf worden dat is een ding dat zeker is…..

5 opmerkingen:

  1. Heel gaaf allemaal Heleen, wat een mooi vooruitzicht! Aftellen maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn echt de highlights van deze 2 steden! Jullie gaan het fantastisch vinden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi strakke hotelkamer. En onder de 100 dagen, dat schiet al aardig op. Lekker vooruitzicht hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie trip, meiden. Jullie zijn vast blij als je uitgeteld in het Herco Hotel ligt..!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat wordt een mooie reis! Ik ga jullie weer volgen.

    BeantwoordenVerwijderen