vrijdag 2 oktober 2015

From sea to shop

Na ons lekker ontbijtje buiten op het pooldeck reden we eerst ff naar huis. Eerst ff bij de rest van de dieren kijken. We hebben een lekker rondje gemaakt door het park en geëindigd in het hoekje waar het water blauw is en de dieren zwart/wit en sommige mensen stront vervelend….Een impressie

DSC_0010a 

Takjespret

DSC_0017a

DSC_0023a

Hey die kennen we ook. Dat is Ben die vorig jaar nog trainer was bij de killerwhales. Aardige vent vond ik het…

DSC_0032a

DSC_0039a

DSC_0043a

DSC_0044a

Hey dude hallo laat me je eens goed bekijken?

DSC_0057a

DSC_0059a

Na het rondje en Turtletrek liepen we door naar Antarctica. We namen de mild ride omdat ie minder druk was en ik moet zeggen net zo leuk eigenlijk.

Binnen bij de pinguïns stond Heather ook een Amerikaanse kennis. Daar hebben we een poosje mee gepraat en ondertussen bibberend van de kou naar de dieren kijken.

DSC_0061a

 DSC_0063a

DSC_0071a

Tjonge wat een koude bedoening maar o zo leuk.

Nadat wij en de camera ontdooid waren liepen we verder naar Pacific Point. Hier kunnen ze mij zo een dag neerzetten en ik vermaak me wel.

DSC_0080a

DSC_0092a

Verstopt in een grot

DSC_0094a

Heeey jonguh heij ook een vissie voor mij? Heb zulke honger

DSC_0108a

Tina flapoor

DSC_0116a

Baby Sealion……so cute

DSC_0121a

GET OUT!!!! Okay we gaan al hoor…..

En dat deden we op weg naar Shamu Stadium. Even een vrijdagshowtje pakken. Ik plak ff een paar foto’s in het blog want dan kunnen jullie alvast ff wennen voor komend weekend:

DSC_0128a

DSC_0130a

DSC_0148a

DSC_0153a

DSC_0164a

DSC_0191

Tot morgen Heleen en Kim…….

We verlieten het park en reden richting Sanford. De bedoeling was om eerst naar de Seminole mall te gaan wat we ook gedaan hebben. Leuke rustige mall met veel aanbiedingen. Daarna naar Altamonte Springs voor een rondje in de mall en enkele grote stores in de buurt. Lekker dineetje bij Steak and Shake. Heerlijke shakes, en lekkere steak burgers…. Teug naar Orlando waar het begon te regenen. Een beste hoosbui waardoor we stapvoets moeten rijden. Maar we zijn veilig thuisgekomen. Zal wel een staartje van Joaquin zijn. Heerlijk binnen relaxen…Morgen wacht Seaworld met heel veel vrienden zowel mens al dier.

4 opmerkingen:

  1. Dat is wederom een geweldige dag. Vast een beetje inkomen voor het weekend! Niet te veel en niet te weinig, maar precies een goede balans 😃

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie combi van jullie favoriete park en shoppen. Zo zou elke vrijdag er uit moeten zien. Fijn zwart/wit weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto van de Sea Turtle met de onderschrift 'Hey dude..."
    Jullie genieten das duidelijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen