dinsdag 13 oktober 2015

Miles after miles

De een na laatste volle dag is aangebroken. Dat betekent Seaworld rust en boodschappen doen. Na een bij één geschraapt onbijtje gingen we op weg en begonnen in Disney Springs voorheen Downtown Disney. De weg er na toe is 1 bouwput maar eenmaal binnen ziet het er mooi uit.

We stonden eerst op een verkeerde parkeerplaats, dat betekende lang lopen dus reden we naar de parkeer garage. We kwamen eerst nog een hele familie eekhoorns tegen.

DSC_0074a

We liepen richting Market place en kwamen allerlei leuke dingen onderweg tegen.

DSC_0077a

DSC_0078a

Het is nog rustig , maar nog geen uur later was het heel erg druk.

DSC_0082a

Heb nooit geweten dat de vulkaan bij het Rainforest café zo nu en dan uitbarst. Dat was bijzonder om te zien.

We zijn vooraan begonnen bij Design a Tee en toen via de art shop, kerstwinkel naar Goofy’s snoep paleis. Prachtige lekkernijen maken ze van allerlei dingen.

DSC_0086a

We eindigden bij World of Disney. Daar ben ik met gierende banden weer uit gegaan, want het was loeidruk, bezig met verbouwen en alles is veranderd. Daar kan het oudje niet zo goed meer tegen hahaha.

Na het shoppen eerst even een ijsje bij Giradelli’s want het is nog steeds erg warm.

We liepen weer naar de auto.We kwamen langs het T=rex restaurant en er stonden wel 100 mensen in de rij voor de lunch. Buiten zaten er ook wel 50 mensen te wachten op een tafel. We hebben het op dit tijdstip nog nooit zo druk gezien. We weten dat de parken op dit moment erg druk zijn. Zelfs Seaworld was afgeladen de afgelopen dagen.

We reden richting International Drive voor de premium outlets, DD discounts, Ross en Five below. Tasjes hier voor mij. Streepjes door het boodschappenlijstje.

Door naar de Florida Mall. Eerst ff eten bij de Panda Express, de lekkerste Orange chicken en Angus Beef. Daarna naar Bealls outlet en nog een Ross. Door naar de mall. Even een uurtje struinen. Pa en Moe zullen wel blij zijn met hun souvenir. Dus hier ook tasjes, tasje, tasjes.

Terug naar huis, ff een koffie bij de WaWa(who needs Starbucks I don’t) en beginnen met het inpakken van de koffers. Zier er goed uit.

Morgen de laatste dingetjes shoppen, waarschijnlijk wat zwart/wit en definitief inpakken. Want het is bijna voorbij….Moppie kom eraan hoor.

Maar eerst nog ff blijven genieten………

8 opmerkingen:

  1. Haha lekker he enne ook woezel en Simba wachten op je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo nog even goed geshopt lees ik. Nu maar hopen dat alles in de koffer past. Zeker als er vandaag nog meer bij komt. Geniet nog even goed vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n dag shoppen en hoppen, geniet nog van je laatste dag straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker nog even shoppen en genieten van alles, wat is het snel,gegaan he die weken!
    Wat schattig he die squirrels?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Genieten tot het allerlaatste moment. Je bent vast ook met lege koffer gegaan. Die volle tasjes zullen ook een plekje moeten krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Genieten tot het allerlaatste moment. Je bent vast ook met lege koffer gegaan. Die volle tasjes zullen ook een plekje moeten krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk zo'n dagje! En morgen ook nog hele dag voor de boeg! Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen