zaterdag 19 september 2015

It all happened at the Zoo

Vandaag stond San Diego zoo op het programma. Volgens kenners 1 van de beste zoo’s ter wereld. En 1 van de grootste zoo’s ter wereld. Nou we zullen zien.

We checkten uit ons prachtige hotel want na de zoo zouden we doorrijden naar Anaheim voor ons Disney uitje. We wierpen nog een laatste blik op de omgeving met in de verte die bergen. Een aanrader dit hotel.

We gingen eerst ff ontbijten bij Denny’s want Kim was jarig dus die wilde dat. Na h et ontbijt rolden we Denny’s weer uit en gingen op weg naar San Diego Zoo. De dierentuin is gebouwd op een heuvelachtig gebied met veel groen. Prachtige vergezichten verzelden ons naar de parkeerplaats en we konden naar binnen.

Het was bloedje heet, echt bloedje heet. Zweten op plekken waarvan je niet eens wist dat ze gaten hadden. We zijn begonnen in het prachtige mooie reptielenhuis met de mooiste en gevaarlijkste slangen ter wereld. Ik ga niet allemaal zeggen wat we gedaan hebben en welke dieren we ontmoet hebben, kijk maar naar enkele foto’s:

DSC_0019a

Cobra

DSC_0023a

ratelslang

DSC_0039a

DSC_0050a

Galapagos schildpad

DSC_0101a

DSC_0105a 

zo mooi die panda’s

DSC_0113a

DSC_0138a

DSC_0143a

You gotta love those Koala’s.

DSC_0310a

DSC_0342a

DSC_0343a

DSC_0353a

DSC_0356a

DSC_0361a

Zucht baby dieren zijn nog schattiger dan schattig.

Rond de klok van 13.00 uur moesten we ons melden voor de Backstage pass tour. En wat was dat een fantastische tour. We zijn op de foto geweest met een porcupine. Een varken kwam voorbij, een clouded Leopard, een serval, we hebben een zebra geaaid, Flamingo’s gevoerd, en een cheetah van heel heel dichtbij gezien samen met zijn maatje de hond Miley. Fantastisch!!!!

DSC_0158a

Varken Wilhelmina

DSC_0168a

DSC_0190a

DSC_0217a

DSC_0238a

800029803-1396868

800029803-1396872

800029803-1396883

800029803-1396889

Wat een prachtige dag vol dieren encounters. En wat een prachtige Zoo. De verblijven van de dieren waren formidabel. Groot, luxe en wat een bijzondere dieren ook.De panda’s waren erg bijzonder om te zien. Ook bijzonder om te zien waren de div. roltrappen in de dierentuin vanwege het hoogte verschil. Zo liep je tussen de toppen van de bomen en zo stond je weer beneden. Geen park om in 1 keer te doen. Neem de tijd en geniet.

Fotograferen met die felle zon was ook bijzonder moeilijk. Vaak lopen veranderen aan de instellingen. Fotograferen door ramen en felle zon wilde ook niet maar boy wat hebben we weer een herinneringen opgedaan.

800029803-1396895

Inmiddels zijn we gearriveerd in Anaheim na een prachtige rit vanuit San Diego. Morgen wacht Disney……

16 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige dag en super manier om je verjaardag te vieren. Dit is wel een bijzondere dierentuin. Die gaat echt op ons lijstje van plekken die we willen gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat een dag. Je straalt en glundert aan alle kanten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een practige deierentuin zeg met al die mooie dieren! Ja die panda is ook heel bijzonder, die zie je niet zo vaak! Super dag om je verjaardag te vieren ! Geweldig! Veel plezier in Disney morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een superdag, een hoog cuteness gehalte, die koala's en wombats *smelt*. Die foto van babygorilla met dat blaadje, priceless, die zou zomaar een prijs kunnen winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een TOP dag ! Ondanks de moeilijke omstandigheden heb je jullie mooie herinneringen heel mooi vast weten te leggen. Je smelt toch helemaal van die koala's en panda's. En dan strakjes als jullie wakker zijn naar the mouse, the place where it all started. Have lots of fun !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt een geweldige dierentuin. Wat een leuke backstage tour met mooie dieren. Je foto's zijn super! veel plezier vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooit een keer in San Diego Zoo geweest, heel lang geleden maar wat me nog bijstaat is dat het idd een hele mooie zoo was. Dit blijkt wel uit de vele leuke foto's. Wederom een geweldige dag voor jullie.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En delen jullie meningen over San Diego Zoo? Mooiste Zoo enzo? Wij vonden dat wel na ons bezoek daar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De beste, de mooiste....hier kan niets tegen op Sjon en Bianca. Hier kom ik zeker terug.

      Verwijderen
  9. Wat weer een prachtige foto's . En zo mooi dichtbij de dieren met een backstage tour.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een topdag! Prachtige foto's ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldige foto's hoor en inderdaad zijn baby dieren wel enorm schattig. dit was ook al zo''n heerlijke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Even bijgelezen maar wat een super tijd maken jullie mee,geweldig,,,, enjoy dames.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superdag met topfoto's, wat hebben jullie een geweldige dag gehad in de Zoo.
    Wat een gave tour ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Top dagen hebben jullie al gehad!!! Geniet zo verder hahaha maar dat zal wel lukken....

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zoals verwacht hebben jullie een TOPdag gehad...
    Veel plezier in Disneyland

    BeantwoordenVerwijderen