maandag 28 september 2015

Lummelen in the Sunshine State

monday_relax

Ja mensen ook dat moet weleens. Lummelen of wel relaxen en niets doen. Laat in ons bed gisteravond na een heeeele lange dag. Toch niet superlaat wakkker. Ik besloot direct maar ff een lekkere morning swim te doen. Heerlijk poedelen, zwemmen en bubbelen. Kim was al wakker en was al druk bezig achter de laptop. Maar ik ging echt even lekker lummelen in het water. Het beloofde weer een mooie dag te worden. Na een warme douche naar beneden en de dag echt starten met een ontbijtje. We besloten om eens een outlet mall te bezoeken. We gingen naar de Premium op International Drive. Heerlijk rondgelopen, klein beetje gekocht. Wij vonden dat de prijzen niet meer echt Outlet waardig waren. Skechers zijn bijv. in de Florida mall goedkoper. En die BOGO sales daar heb je niets aan, iedereen is er inmiddels mee begonnen. Natuurlijk zijn de artikelen nog niet duur vergeleken bij Nederlandse prijzen. m

Na de Premium en lunch met Orange chicken reden we een stukje verder naar DDD discounts, Five Below(een aanrader), TJ Maxx en Ross. Leuk om te sneupen, struinen en kopen.

Hups weer in de witte Acadia en door naar de volgende. Premium Lake Buena Vista. Een uurtje winkelen en 2 hoodies rijker. Weer in de witte Acadia en nu op weg naar de super target, Nike Clearance store en Dollar Tree. Ja dit is voor ons lummelen.

Ik spotte nog een hawk die Kim op de foto heeft gezet. Helaas waren de licht mogelijkheden wat beperkt omdat onze prof. cameras aan het lummelen waren in de villa.

We dineerden bij Perkins. Heerlijk gegeten met kipfilet strips en een salade en overheerlijke koffie. Voor thuis nog een stukje taart mee en daar reden we weer maar nu lekker naar huis. Even wasjes draaien en verder helemaal niets, helemaal niets. Lekker lummelen.

Morgen wacht Bush gardens dus veel dieren…..Hopelijk en minder heet want pffffff.

frabz-relax-let-your-intuition-be-your-guide-df7086Iemand vroeg in de email of alles goed is gegaan tijdens de killerwhale shows. Nou Karen voor 90% ja, de laatste 10% was te danken aan Makaio die zijn eigen kop volgde. Hilarisch natuurlijk!

Een voorbeeld

DSC_0215a 

1,2,3 allemaal dezelfde kant op

5 seconden later

DSC_0216a

Eh hallo, je gaat de verkeerde kant op, joehooe deze kant op.

Publiek in een deuk, Trainers in een deuk.

Dus ja ook hier gaat het weleens mis. Blame it on the blood moon.

10 opmerkingen:

  1. Lekker shopdagje, altijd leuk om even te struinen!
    Leuk morgen buschgardens! Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heerlijke lummel dag zoals wij ze ook hebben. (Stiekem toch weer een hoop gedaan hihii)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In mijn beleving is een lummeldag onderuitgezakt hangend naast je zwembad, maar hier kan ik me ook heel goed in vinden Hahaha, veel plezier morgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij kunnen jullie niet eens lummelen, hahaha dit is toch gewoon een shopdag. Maar wel weer een hele lekkere hoor. Veen plezier in Busch.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vandaag lummelen, morgen weer kalm an.....jullie hebben het goed voor elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Al die winkels op je gemak rond struinen. Beetje eten beetje drinken,dat is lummelen in Florida :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker hoor lekker lummelen, haha..
    Jullie gaan zo goed, genieten staat voorop!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bij ons is lummelen ook vaak shoppen, hihi.
    Geinig die orca die de verkeerde kant op gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijk zo'n lummeldagje, vooral als het shoppen betreft, zou een lummeldagje van mij kunnen zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja, de prijzen bij de Outlets zijn inderdaad niet meer wat je gewend bent. Maar goed het blijft wel leuk om even door heen te lopen toch?

    BeantwoordenVerwijderen