donderdag 24 september 2015

Short

Tja dat zal wel even wennen zijn voor jullie. Het wordt maar een kort bloggie. Waarom? Omdat er weinig gebeurd is vandaag.

De morgen begon erg vroeg. Want we moesten op tijd op het vliegveld van LAX zijn. De rit zou 3 kwartier duren. Maar het grote grote nadeel van LA vonden we toch wel het verkeer. De snelwegen zijn soms wel 8 baans en dan heb je ook nog een apart carpool lane waar auto’s met meer dan 2 personen op mogen. Vaak rijden die wel snel door maar de spits is een crime. Anyway we hebben er 1,5 uur over gedaan. Tegen half 10 gingen we boarden en we vlogen niet met een 757 maar met 737-800. Prima vliegtuig. De trip naar Orlando duurde 4,5 uur. We vertrokken even na 10 en in de ochtend en we kwamen om 18.00 uur aan op Orlando. Rara hoe kan dat? Nou ergens sla je 3 uur tijdsverschil over. Dus zullen we weer een soort jetlag hebben?

Na de formaliteiten zochten we een auto uit. We hebben allebei een favoriet en dat is toch wel de GMC Acadia. In onze rij waar we mochten uitzoeken stond heel weinig dus hebben we een auto uit de andere rij getrokken en dat was dus een GMC. Volgens mij is wit de nieuwe kleur want ook wij rijden een witte Acadia. Maar dat reed weer als vanouds. Direct onze favoriete radiozender opgezocht mix 105,1 en al blerend met de radio op weg naar onze villa.

Een prima plek, dicht bij al het fun(vooral zwart/witte fun)

Het huis voelde heel huiselijk toen we deur opendeden. Ziet er supergezellig uit. Schoon en netjes. En een joekel van een zwembad en een jacuzzi zo groot daar kan wel een schoolklas in. Nu zijn jullie heel benieuwd natuurlijk. Dat snap ik wel. Morgen maak ik foto’s bij daglicht….Ander scroll ff terug naar een eerdere blog want die foto’s zijn precies hoe het er uit ziet. Kim slaapt lekker in de Master bedroom en ik in de Queen room. Een ander keertje ga ik wel groter…om de beurt toch?

Na het installeren zijn we gaan eten bij de Cracker Barrel. Heerlijk een steak met boontjes en fried apple’s….mmm

Boodschappen gedaan bij de Walmart, Walgreens en een was gedraaid.

Heerlijk relaxen en wat we morgen gaan doen? In ieder geval ff struinen door de malls. En wie weet wat nog meer….heya nanana

Tot morgen

10 opmerkingen:

  1. Ja hoor ze zijn weer in Orlando. Net alsof je opnieuw met vakantie bent gegaan. Veel plezier ook hier weer, maar dat komt vast wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker om weer in Orlando te zijn! Nou jullie ook al een witte Gmc, net als Pieter en Rick, grappig!
    Lekker al gesetteld en weer verder genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De oversteek is gemaakt, lekker hoor. Ook jullie een witte Acadia,top.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heyja nanana, dat kan niet missen vandaag, veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Welkom thuis.....have fun verder maar dat gaat zeker lukken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk weer in Orlando, heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo leuk een vakantie in een vakantie, ik ben natuurlijk héél benieuwd wat julllie vandaag gaan oen...Latt me raden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kort blog maar toch een hele volle dag. Genieten weer in jullie huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lekker jullie zijn weer thuis, heel veel plezier aan deel 2 van de vakantie ...
    Hoe gaaf is dat dan!!

    BeantwoordenVerwijderen